Nya tider

[Det ska vara en bild på en tussilago här men min *piiiip*- dator ville inte ladda upp den, så använd er fantasi]


Idag låg snön på marken då jag vaknade, men sedan tittade denna lilla skönhet fram. Nu är det vår och förändringens vind blåser över både min kropp mitt sinne. Nu ska äntligen en sund själ få finnas i en sund kropp, min väg till ett sundare och något smalare liv börjar idag. Känns fantastiskt!!!!


Kommentarer
Postat av: Blyger

Lycka till! Ut och njut av den vackra vårskapelsen! (och snälla du, håll dig ifrån Skipper! -Träffade en människa idag som är alldeles mat- och kroppsfixerad efter att ha anammat hennes metoder... på ett ickesunt vis...)

2007-04-12 @ 01:32:13
Postat av: Aida

Nu är jag varse om att du är en mycket upptagen person där du går fram på din Eriksgata. Men vart är du i bloggosfären? Tar dina studier kål på dig? Din radikala livsstil med ofrivilligt pluggeri ger kansek inte plats för bloggen. Eller är du rädd att skipper håller ett vakande öga över dina förhavande? Eller ve och fasa ligger du utmattad på köksgolvet, under de ratade kylskåpspryttlarna? Själv gjorde jag en söndagsmiddag som skulle fått skippers hårtestar att vitna. kom hit vet jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback