Följetongen "Homo-afton" fortsätter....del 2 av 2.

Ja, hur gick det nu igår? Var tacosen god? Vann jag på TP? Tyckte Svarta Ö att det var roligt att Olle Blomberg kom? För er som är nyfikna så kommer här del 2 av 2 i miniserien ”Homo-afton”.

 

För det första så njöt Olle hejdlöst av att åka buss till Fruarna. Skulle han ha kunnat så skulle han ha åkt fortsatt åka där jag klev av och åkt runt, runt, runt, runt…tills bussen skulle in i garaget för natten. Då skulle jag ha fått hämta honom, först grälat lite på honom för att han var odygdig och åkte buss runt, runt, runt istället för att gå på Homoafton med mig, men sen skulle jag ta med honom hem och bädda ner honom bredvid mig som jag alltid gör. (Ja, jag vet, jag ÄR töntigt kär i honom).

 

Nå, väl framme så socialiserade jag med fru Ö1 då hon stod o gjorde maten klar. Ö2 hängde tvätt. Vi fick vänta ganska länge på Mr1&Mr2 men det är tydligen ett välkänt faktum att de båda herrarna alltid är sena. De kommer ALLTID 30 min-1 tim efter utsatt tid. Frågan jag då ställde mig är; varför säger man inte en timme tidigare än den tid man själv har planerat, då kommer du ju i rätt tid? Men efter några frågor till Ö1 så fick jag veta att Mr1&Mr2 har räknat ut att deras vänskapskrets börjat med detta och genomskådat det. Suck. Är det nu en sport i att komma i otid?

 

När de väl kommit åt och njöt tills vi var ruggigt mätta. Sedan spelade vi TP. Ja, glad i hågen satte jag mig där och väntade med spänd förväntan på frågor men det kan jag inte säga att jag gjorde 6,5 tim senare. För att göra det hela kort så kan jag säga att TP frågorna numera handlar om träd, kinesiska idrottskvinnor, ryska författare och berg av olika slag. Jag förlorade. Men jag tar det som den kvinna jag är. Hårt alltså. Kanske måste skriva om mitt motto som jag alltid har haft i TP från: ”Huvudsaken är ju att DU lär dig något” till ”Huvudsaken att JAG lär mig något”. Hävdar dock att de andra fick helt slumpmässigt enkla frågor och jag råkade ut för lagen om all jävelskap och fick frågorna som kräver 35, 7 på Högskole-provet eller ungefär 473 i IQ…med andra ord; omänskligt svåra frågor.

 

Kom hem kl.03 och var trött men glad. Det var roligt att få lära känna Mr1&Mr2 lite bättre och som jag dessutom fick skjuts hem av. Hade också en släng av hetereosexualitet där på kvällen, för Mr2 är ju såååååå söt. Jaja, även Mr1 men, Mr2 är ju så blyg och försiktig liksom…hihi…gullig på någe vis.

 

Idag är dagens stora projekt att frosta av frysen. Under tiden ska jag försöka göra mig spansk-läxa. Yo me llamo…  


Kommentarer
Postat av: Blyger

Låter verkligen som en utmaning att ta sig igenom så många timmar av TP!!! Lycka till med frysen!

Postat av: Tarmluddet

Frysen klar. Likaså spanskan. Nu återstår bara resten av livet.

2007-01-29 @ 20:03:49
URL: http://www.tarmluddets.blogg.se
Postat av: Ida

ja, jag vill inte vara spydig...men uttalanden av sanning tenderar att slå tillbaka. Och du har väl helt enkelt blivit så fullärd att något måste sippra ut, hjärnan valde säkert ämnen som kanske inte skulle vara av intresse för allt annat utom tp. Till exempel sånt kring japans idrottare och träd. Träd kan vara bra men ack så träigt.

Det är huvudsaken att du lär dig något.....hahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa!!
Är inte så ödmjuk att jag kan släppa tillfället att bita tillbaka, gumman!

2007-01-29 @ 20:04:06
URL: http://aidahopp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback