Knasiga tanter vs. tokiga studenter

Detta blir en följetong...som jag har berättat för er tidigare så händer det en del knasiga grejer där jag bor. Senast idag råkade jag ut för ännu en sådan händelse. Var på väg till skolan på cykel och åker då förbi en kyrkogård med tillhörande kyrkogårdsmur. Inget konstigt med det tycker säkert ni. Men vänta bara. Det kommer mera...på EXAKT samma ställe som igår e.m., står EXAKT samma tant och gör EXAKT samma sak. Hon går böjd inne i lingonriset utefter denna urgamla mur som om hon letar något. Antingen är det lingon (du är på TOK för tidigt ute, tant), eller så har hon tappat något (vad hade du där att göra från början?) eller så är hon död och jag har blivit medial (huga ligen!)...ja, JAG vet inte. Men står hon där när jag åker hem sedan så måste jag ju börja och bena i den här situationen så att inte JAG hamnar på Säter i slutändan. Fast vissa kanske anser mig kvalificerad dit redan nu.


Kommentarer
Postat av: Blyger

Rör hon på sig?

2007-05-21 @ 16:23:20
Postat av: Tarmluddet

ja, hon bökade runt där i lingonriset, men tack o lov så var hon borta då jag cyklade förbi på väg hem så jag behöver inte bena i den här situationen...

Postat av: barbadensis

Ska jag skjutsa dig till säter??? *S*

2007-05-21 @ 20:29:24
URL: http://barbadensis.blogg.se
Postat av: Tarmluddet

Tack för erbjudandet!

2007-05-22 @ 12:05:20
URL: http://www.tarmluddets.blogg.se
Postat av: Aida

vet du. Jag har hört talas om personer som ser sånt som andra inte ser... "I can see dead people", you know. och jag börjar tro att det är de däringa rotfrukterna som har stigit dig åt huvudet.

2007-05-22 @ 19:16:21
URL: http://aidahopp.blogspot.com
Postat av: Tarmluddet

Kan vara, kan vara...

2007-05-22 @ 22:12:25
URL: http://www.tarmluddets.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback