Glassorgie

…glass är min stora last och just nu upplever jag ett ”livet-på-en-pinne-moment” eftersom jag äter en skål vaniljglass med färsk ananas på….MUMS!! Om det var möjligt så skulle jag leva på glass. Lätt! Inga problem…denna kalla, mjuka, lena, produkt i allehanda smaker. Ojojoj, vilket paradis! Villkoret är ju att glass i så fall blir nyttigt, eftersom jag inte vill gå upp 800 kilo i vikt bara för att jag överlever genom att äta glass. Men OM det var möjligt att leva på endast glass så är den kanske nyttig, för annars vore det ju som om det var precis som det är nu….? Vi lämnar det här nu, det blev för invecklat.

 

Ikväll ska jag åka till mina kompisar, det äkta paret Ö1 och Ö2 och spela TP och äta tacos, fast i omvänd ordning. Ett annat par kommer också så då blir vi fem stycken + två hundar och det ska bli riktigt kul! Det andra paret, som vi kan kalla Mr1 och Mr2 har jag bara träffat som allra hastigast några gånger då jag varit på RFSL:s café, men de verkar jättemysiga. Fru Ö1 och Mr.1 är i det närmaste bästa kompisar så det var ju bara en tidsfråga innan jag skulle träffa honom med tillhörande pojkvän i en lite mer personlig och intimare miljö, såsom denna afton med mat och sällskapsspel. Min hund, Olle Blomberg, blir också väldigt glad för han får för det första åka buss till Fruarna, vilket han tycker är jätteroligt, och sedan får han träffa och leka med Fruarnas hund, Svarta Ö. Det verkar som om det kan bli en toppenkväll för alla parter. Det enda negativa är dock att jag då missar ett av mina favoritprogram; På Spåret, men det får väl gå för den här gången. Enligt vissa av mina kompisar så är det programmet försett med PRO-stämpel så jag ska väl ägna denna kväll åt att umgås och socialisera med ungdomen.


Kommentarer
Postat av: Blyger

Jo, det är nog dags att du börjar umgås med "ungdomarna" i 40-årsåldern (eller hur gamla de nu är, men UNGEFÄR) ...

Postat av: Simon

Jag tycker okså om glass. men min pappa säger att mina tänder kommer ramla ut om jag äter för myket glass. Men han kansje skojas?
jag är 9 år.

2007-01-27 @ 15:23:27
Postat av: Jåhnny

Du får i alla fall kalcium när du äter glass...

2007-01-27 @ 15:38:28
Postat av: Tarmluddet

Vad fint att det är så många dagisbarn som läser min blogg. Jag känner verkligen att jag nått ut till rätt målgrupp. Men skriver man om glass får man kanske skylla sig själv.

2007-01-28 @ 14:51:41
URL: http://www.tarmluddets.blogg.se
Postat av: Simon

Men jag går inte på dagis! jag går i skolan. Jag är 9 år.

2007-01-28 @ 15:16:01
Postat av: Jåhnny

Och jag är 47! *fnys* ;-)

2007-01-28 @ 15:16:26
Postat av: Blyger

Nja... dagisstadiet har jag väl ändå passerat... ;-)

2007-01-28 @ 15:17:00
Postat av: Tarmluddet

Ja, jag ber om ursäkt för att jag inte kunde placera er i rätt ålderskategori så där på en gång. Men någonstans kommer ordet "schizofreni" upp mitt huvud..konstigt. Vet inte riktigt varför men...det känns som om Simon, Jåhnny och i viss mån Blyger har något gemensamt. Men jag kan INTE peka på vad det är...

2007-01-28 @ 15:56:34
URL: http://www.tarmluddets.blogg.se
Postat av: Blyger

Ja, du har också räknat ut vilka de är?! Inte trodde jag att man skulle träffa på gamla bekanta från födelseorten i bloggvärlden...men men, även denna värld verkar liten... ;-) Förresten, har du stött på den gamla vännen Gunnis än?

2007-01-28 @ 16:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback