Eländes elände...

Ja, ursäkta frånvaron på denna blogg. Verkar som om jag inte riktigt har haft tid att uppdatera den. Korrekt. O nu har undertecknad gått o fått krimen men det gör ju inget när man har en sådan underbar tjej som jag har. Hon kom til mig igår då jag hade feber med lakrits och en massa pussar o kramar, gick ut med Blomberg åt mig och stoppade om mig så ordentligt i sängen sedan. Har även fått en klåda över hela kroppen som inte är av denna värld ochsom också var orsaken till att jag inte kunde sova just något i natt och det kunde då inte Långben heller så klart. Har lite dåligt samvete över det...hon skulle ju faktiskt upp tidigt o jobba idag, stackaren...Hon är underbar, min Långben. Kliade jag mig i natt så var hon där och höll i mina händer så att jag inte skulle göra illa mig, hon strök mig lugnande på ryggen, gav mig näsdroppar, masserade runt min näsa så att det skulle kännas bättre att andas och när jag hade myrkryp i benen satte hon sig upp, sömndrucken, och masserade mina ben. Och ovanpå allt detta ga hon mig pussar, kramar och värme....hon är en ängel sänd hit till jorden och jag har fått henne i mitt liv. Jag är tacksam och jag är lycklig. Mycket lycklig.

Tack snuttan för allt du är och allt du gör....det finns inte många guldklimpar som du och jag är glad att just jag har hittat en!

Bubbly

I've been awake for a while now
You've got me feelin like a child now
Cause everytime I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place

It starts in my toes
And I crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

The rain is falling on my window pane
But we are hiding in a safer place
Under covers staying safe and warm
You give me feelings that I adore

They start in my toes
Make me crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

What am I gonna say
When you make me feel this way
I just hmm

And it starts in my toes
Makes me crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

I've been asleep for a while now
You tucked me in just like a child now
Cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feeling shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holding me tight

Wherever, wherever, wherever you go
Wherever, wherever, wherever you go
Wherever you go
Always know
Cause you make me smile even just for a while

(Colbie Caillat)


Tänker på min älskade Långben då jag hör den här mysiga låten spelas på radion....jag älskar dig, snorpan!

Kollektion á la Blomberg

Jag vet inte vad det är med gamlingar egentligen....suck...Min hund går på "dagis" hos ett äldre par här i området då jag är på skolan och jag har haft ett fasla sjå och få tanten att förstår att hon inte ska stoppa i Blomberg en massa saker för då blir han dålig i magen, tjock och får dåliga tänder. Men icke. Det går liksom inte in. För ett tag sedan så sade jag ifrån ORDENTLIGT och tanten kanske har fattat, för nu är det inte hur många gurkskivor eller hur många klickar potatismos hon har givit honom som hon pratar om när jag hämtar honom, utan nu är det garnfärg, kardborrdestorlek och knappar som gäller. Just det....du anar kanske vad som komma skall? Mmm...hon har börjat sticka kläder åt honom. Japp! Igår såg jag den nästintill färdiga röda, lilla tröjan. Med ärmar! Jisses!...Jag tror jag måste skaffa en till garderob, enbart åt hunden. Vad är det för fel med att bara sätta ner en skål vatten och umgås med honom? Men det är klart, för dem så är han prinsen med stort P.

Har alltid sagt att varningsskylten för gupp ser ut som tuttar...

image22


Eftersom jag numera har en helt annan relation till bilar, högerregel, rondeller och vägmärken så kunde jag bara inte låta bli att lägga in detta i bloggen. Långben...nu kommer jag att få helt andra associationer när vi spelar trafikmemory ;)


Skulle egentligen ha bloggat om något helt annat idag, men det får bli detta.

Feci guod potui, faciant meliora potentes...


Fettisdag

Ännu en dag i skolan har jag överlevt...en smärre pärs att gå dit o bli grillad. Att stå inför Idol-juryn är ingenting mot att få ett korsförhör av Ekonomhistorikern. För att inte tala om Pite-pojken i min klass...usch, vilken otrevlig attityd han har. Men som Långben säger....vi bryr oss inte om honom. Vi skiter helt enkelt i honom. Något jag inte skiter i är mitt tentaresultat som jag fick reda på idag, vilken lycka!! Jag klarade den...så skönt, så skönt...

Egentligen är det konstigt det här med studier...ju mer man läser desto mindre förstår man. Jag menar, klart som fan att man KAN mer, men ju mer kunskap man får desto mer inser man vad mycket det är som man inte har kunnat förut och vad mycket det finns att lära sig. Ny kunskap föder nya frågor och svaren på dessa ger nya frågor o svaren på dessa....ja, ni förstår. Det är som ett enda stort ekorrhjul. Något som jag definitivt inte kommer att fråga mig mer om är den ekonomiska historien i tredje världen. I'm fed up with it! Hmm...jag kanske inte ska rista mitt uttalande i sten, men som det känns nu så är jag ganska "fylld" av detta och vill bara att denna kurs ska ta slut med ett "G" i betygsprotokollet. Punkt.

Idag är det ju Fettisdagen och jag åt min första och enda semla med Långben och det var så mysigt...sen kethade vi och jag förloooooorade. Jag min arthjarna, frångick min vanliga strategi och vad händer då? Jo, man blir nerskjuten i bakhåll...För er som inte vet vad man gör när man "kethar" kan jag tala om att det är ett superroligt laserspel som påminner lite om schack i upplägget. Fast roligare. Apropå spel...Långben, jag vill leka med "Bop it-mojängen" snart...den var beroendeframkallande.

Jää, jää...nu har jag skrivit om saker som de flesta som läser min blogg redan vet och det var ju tråkigt. Jag hade verkligen ambitionen att skriva ett lysande och kolossalt genomtänkt inlägg och kanske till och med vara lite rolig så att ni kunde dra lite på smilbanden men ack så jag (och ni) bedrog er. Men det kommer ju fler tillfällen. För övrigt händer det inte så mycket här kring kyrkgården, annars brukar jag ju kunna berätta lite roliga episoder om folket här...men det är stiltje. Kanske lika bra det...

Häpp, nu ska jag göra natten och bereda mig för min extreme make-over som ska ske imorgon. Härligt!

Isn't she lovely...När denna kvinna säger:
Hi, I'm Margaret! så smälter jag...

Såg för en tid sedan Margaret Fowlers audition på American Idol och den var oförglömlig! Vilken härlig kvinna! Kan man bli annat än varm och glad av henne? You go girl!