Penisförlängare?Hur gör man för att fickparkera med denna koloss undrar jag? Är rutorna överhuvudtaget så stora? Hur tänkte ägaren när den skaffade den här extremt långa och stora bilen? Kanske är det som rubriken vill påstå...

Alltså...

...veckans hak-droppning är uppgiften om att kocken Nigella Lawson är 47 år (!).  Jag läste detta i nyaste numret av Buffé igår eftermiddag och blev helt mållös. Satte nästan middagen i halsen. Blev idag tvungen att googla lite på henne och se om uppgifterna stämmer och de gjorde de så vitt jag kunde se. Jag är tagen. 47 år och ser ut som  35. Herregud, vad är kvinnans hemlighet!?


PluppCoolaste morgonfrillan jag har haft! Slå den om ni kan! ;)


Vad magen är full av talar munnen om..

Hon har gjort det igen...låt mig presentera: Petra Nordlund och Bertil Falukorv!

Jag undrar hur Gud ställer sig inför den amerikanska befolkningen...

...om han hatar svenskarna? 

Tiden innan Danielle SteeleDetta är lektyren jag ska ägna mig åt att läsa igenom den närmsta måndaden...kan ju säga så mycket som att den INTE står på hyllan för lättläst litteratur.

Ad silvam!

Nu drar det ihop sig för Luddet, som Birgitta nostra sade en gång i tiden. (Den gamla goda tiden, skall tilläggas). Då var livet inte allför komplicerat, i alla fall om man tittar så här i backspegeln.

Nu ska jag:

* Göra 20 timmar praktik innan jul
* Skriva en C-uppsats under ovan nämnda period
* Boka biljett till Norrland inför jul (och den resan blir ju som alltid innan jul. Trång och jobbig, iaf när man har djur+packning. Jag bävar.)
* Jobba några timmar i veckan
* Kroppsaktiviteter 3 gånger i veckan
* Uppsatsventilera på några uppsatser innan jul
* Åstadkomma julklappar i form av handarbete

Nu kanske du tycker att jag är gnällig och tänker "men det DÄR är väl ingenting, andra har MYCKET mer att göra". Ja, jag håller med att det inte ser så mycket ut, men det ÄR det. Speciellt om alla grejerna ska göras på olika ställen.

Nu kanske du tycker att jag får skylla mig själv eftersom allting faktiskt är självpåtaget. Ja, det har du säkert rätt i, men det är jobbigt ändå att försöka vara Barbapappa och dela på sig så man kan göra allting samtidigt i flera parallella universa. Jag önskar bara att jag hade mer tid till mitt förfogande.

Nu kanske du tycker att jag är tjatig och borde gå o lägga mig eller nåt. Kanske uppsöka en psykologisk instans eller anamma de två bevingade ord min mamma tjatar om ("mental träning. Red.anm). Ja, även det har du säkert rätt i. Men det är också min förbannade rätt att ta ut min frustration och smått uppgivna humör på den här bloggen så att jag inte gör det på annat vis. Näe, nu kanske jag tog i liiiite för mycket. Jag är snäll och beskedlig och kommer INTE att göra annat än skriva av mig detta. Kanske gråta en skvätt. Men det är väl inte så farligt?

Sedär, nu känns det redan mycket bättre.