ditten o datten

Yran...krogstråket...suck. Det är roligt men ganska jobbigt med allt folk också. Fast ajg ska ju inte säga något egentligen. I skrivande stund sitter jag ute på ranchen utan som en kotte i närheten. Inte mänskliga kottar iaf. Naturliga kottar finns det massor av.

Har just haft en välidigt upp-och ner helg. Men det är ju som vanligt när det gäller mig. Eller när det gäller Sirpa och mig kanske jag ska säga. Det är stormande lite då och då. I helgen var jag beredd att sätta punkt för allt det här, men det har inte skett. Än. Några av mina vänner kommer nu att sucka och undra om jag är alldeles slut i huvudet, och ja, jag är nog det. Men ett ordentligt snack har vi haft iaf, Sirpa och jag, och jag har sagt att när ajg återvänder till Studiestaden så vill jag inte ha det så här. Det MÅSTE ske en ändring innan dess, men det vet jag nog svaret på själv. Så jag vet, innerst inne, hur det kommer att bli och jag hoppas att min omgivning står ut med mig ändå. Ni är guld värda för mig och jag vet att jag är en riktig love FOOL...Stor kram till er, ni vet vilka ni är.

I'm back

Ja, ni hade inte sett det sista av mig. En blixtvisit bjuder jag på. Då var man tillbaka i de norrländska skogarna, med mygg, träd, vatten, fjäll, kaffepimplande pensionärer, tyskar och älgar. Allt är sig likt. Om tyskarna kan jag bara säga en sak; galna. Tänk att vilja betala 50 spänn för några älghårstrån. Det är mycket jag inte förstår men det där tar priset. Suck.

Något som jag inte heller kan förstå är hur jag kunde vara så in i bombens klantig att jag drämde igen skjutdörren på min fars skåpbil när jag fortfarande hade andra handen på passagerardörrens handtag. Ja, ni kan ju räkna ut själva hur det gick. Jag trodde jag hade brutit  fingret först. Sedan funderade jag på någon slags kross-skada av något slag men till slut insåg jag att jag endast kommer att bli lämnad med ett mycket svullet och mycket ömt långfinger. Där stod jag och gjorde "fuck-you" till mig själv och fällde en tår. Men sånt är livet. kunde ju ha varit värre. Jag kunde ju till exempel ha pekat mot någon annan.