Mopedutflykt

image27

Igår gjorde jag och min fina Långben en utflykt med hjälp av våra mopeder. Solen sken och fåglarna kvittrade...eller kvittrade o kvittrade..det var nog mest skrän för måsarna (se mitt på bilden) var som tokiga. Men det var hur härligt och underbart som helst. Och roligt!!! Vi åkte runt en sjö och stannade på den här badplatsen och fikade. Makrillmackor, kakor, banan och vatten. Mums! Långben pekade även ut huset där filmen "Den nya människan" spelades in, och för er som inte har sett den rekomenderar jag er att göra det! Maria Lundkvist är en av huvurollsinnehavarna.

Nåval, åter till utflykten. Kan inte nog säga hur mysigt det var. Älskade Långben, du gör mig så lycklig och glad ända in i hjärteroten! Jag är så glad att jag funnit dig och jag släpper dig inte. Nu längtar jag bara tills du har dansat klart i kväll och kommer och kryper ner i min säng så jag får pussa lite på dig!!

Vårsol...

image26


..och en vårblomma!

(jag hakar på
Blyger o visar Falun i vårskrud)

Man är väl gentil så det förslår...

Tänkte att jag skulle muntra upp VISSA (läs: EN) av mina vänner med en liten bild. Tycker det har pratats för mycket om "Sjukhuset" på sistone. Jag menar, så att inte min vän glömmer bort den riktiga TV-underhållningen, även om jag har vissa åsikter om personen på bilden i fråga. Inte min smak, men det är ju tur att den är som baken...Se o njut, Aidaho! ;)

image25


(Jag kan också meddela att jag tydligen har begåvats med otroligt icke-tryckvänliga finnar. Så nu genomgår jag en akupunkturliknande behandling vid finn-avlägsnandet. Gör skitont, men vad gör man inte för att flickan min ska stråla så där upphetsat i ögonen vid åsynen av vad som kommer ur de stackars igenfyllda porerna...hon njuter av detta)

Ravgni, ravgni hela dan'...(melodi: bullfest, bullfest hela dan')

Fanshelvetesjävlaskit/&/%&¤"¤%&¤#¤&****tteri!!! Jag är så arg!!!! Jag är ledsen o besviken på mina hyresvärdar (och deras hantverkare) som har skitat ner mitt hem då jag inte varit hemma. Hantverkaren har tydligen varit inne hos mig för att lufta elementen efter ett avbrott i värmesystemet. Ja, det var inte bara det han gjorde. Han lämnade även ler - och skitvattenavtryck efter sig. På väggar, på golv, på badrumsspegeln (!), i toalettstolen och på ytterdörren. JAG BLIR TOKIG!!!! Efter en lång dag på fadderskolan så fick jag alltså kavla upp ärmarna och ta itu med ännu mera jobb....sanering av mitt hem. Har skurat och torkat överallt, tvättat mattor och handdukar som var nersmutsade av den där grisen till hantverkare. JAG. ÄR. LESS. (och ledsen o arg så tårarna kommer) Så nu har jag nyss varit in o läst lusen av dem. Det var skönt, för att inte säga befriande. Det ska bli sååååå skönt att flytta. Där kan ingen stänga av vatten, värme eller klampa in i mitt hem utan att meddela sig först och med min tillåtelse. Jag längtar. Igår fanns ingen värme här hemma, det var 8 grader varmt (!) inomhus och både jag och hunden frös så vi skakade. i förrgår var vi utan vatten (med mens ska tilläggas). Snart...no more...

Men som sagt....ravgni, ravgni hela dan'....USCH!


Mayday, mayday! Stilpolisen har utryckning!

Är bara så glad över att jag har hittat Tjejen med stort T. Hon gör mig så lycklig och jag tror ingen har varit så snäll, kärleksfull och omtänksam mot mig förut. Jag älskar dig, Långben!

Ja, idag tänkte jag att jag skulle socialisera lite med omvärldenoch tog en tur ner på stan. Jag tittade på huset som brunnit nere i centrum inatt, jag handlade lite grejs på ICA, jag läste om Linda Isacssons hastiga förlossning på löpsedeln och sedan begav jag mig till Långbens jobb för att hälsa på lite. Där bjöd hon mig på mat (halva hennes matdosa, som gjorde mig övertygad om att hon inte hade mer mat att äta idag, men hon visade mig en hemlig gömma så jag är nu lugn över det). Sedan fikade vi lite och det var så himla mysigt. Därefter gick vi och åt kulglass på cafét där vi hade vår första date och utanför såg vi något vi sent ska glömma. En kvinna med cowboyhatt, fleecejacka, skinnbyxor, gympadojjor och tantväska kom gående förbi. Dessutom var överkroppen mycket längre än benen så hon fick lite av ett Kalle Anka-utseende. Nu är ju inte JAG den som dömer, inte då...*fniss*...Hon måste vara flata, tänkte vi (vad tänker folk om oss då?) Hon måste också ha en eljest uppfattning om mode. Jag har ju alltid sagt att mode, det följer man inte, det skapar man...och det har nog denna kvinna tagit fasta på men hon har dragit det lite till det osmakliga tycker jag. 

Jag fick höra av Långben att jag glittrade och strålade idag. Då blev jag glad och strålade lite extra. Men jag tror att jag är en spegel som reflekterar hennes strålar, all hennes skönhet och kärlek så att hon kan se det i mig..