Mayday, mayday! Stilpolisen har utryckning!

Är bara så glad över att jag har hittat Tjejen med stort T. Hon gör mig så lycklig och jag tror ingen har varit så snäll, kärleksfull och omtänksam mot mig förut. Jag älskar dig, Långben!

Ja, idag tänkte jag att jag skulle socialisera lite med omvärldenoch tog en tur ner på stan. Jag tittade på huset som brunnit nere i centrum inatt, jag handlade lite grejs på ICA, jag läste om Linda Isacssons hastiga förlossning på löpsedeln och sedan begav jag mig till Långbens jobb för att hälsa på lite. Där bjöd hon mig på mat (halva hennes matdosa, som gjorde mig övertygad om att hon inte hade mer mat att äta idag, men hon visade mig en hemlig gömma så jag är nu lugn över det). Sedan fikade vi lite och det var så himla mysigt. Därefter gick vi och åt kulglass på cafét där vi hade vår första date och utanför såg vi något vi sent ska glömma. En kvinna med cowboyhatt, fleecejacka, skinnbyxor, gympadojjor och tantväska kom gående förbi. Dessutom var överkroppen mycket längre än benen så hon fick lite av ett Kalle Anka-utseende. Nu är ju inte JAG den som dömer, inte då...*fniss*...Hon måste vara flata, tänkte vi (vad tänker folk om oss då?) Hon måste också ha en eljest uppfattning om mode. Jag har ju alltid sagt att mode, det följer man inte, det skapar man...och det har nog denna kvinna tagit fasta på men hon har dragit det lite till det osmakliga tycker jag. 

Jag fick höra av Långben att jag glittrade och strålade idag. Då blev jag glad och strålade lite extra. Men jag tror att jag är en spegel som reflekterar hennes strålar, all hennes skönhet och kärlek så att hon kan se det i mig.. 

Kommentarer
Postat av: Aida

Tänk om kvinnan också ville höra att hon strålade? Vilket är säkert vad hon trodde att hon gjorde...Sen så ska vi ju bara fundera vad folk kommer tro imorgon när jag ska ha KLÄNNING på mig. You better believe it. DEt är giraffer och pistoler på den. Som ett inslag i rovdjursdebatten! :)

Postat av: Långben

Älskade lilla tarmludd... Du är så underbar, gör mig så glad.

2008-04-07 @ 14:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback