Vi gör som Pippi Långstrump!
Jag och Långben har sedan flytten hit sovit ganska dåligt i min säng. Vi har funderat vad det har berott på och Långben kom då med den briljanta idén att vi kanske har vänt sängen åt fel håll? Ja, det brukar ju bli liksom en grop där rumpan är och då denna säng flyttade in så satte vi nog fast den i gaveln åt "fel håll".

Så nu har vi provlegat med "fötterna på huvudkudden", som Pippi gjorde (med den skillnaden att vi faktiskt flyttade kuddarna till fotändan) och har nu sovit såhär i tre nätter, och döm om vår förvåning när vi upptäckte att vi faktiskt sov mycket bättre så här! (Det är för övrigt jag som sover på bilden, tagen imorse av Långeben.)

Så nu ska vi skruva loss sängen, vända den och sedan skruva fast "rätt" ända av sängen i gaveln. Vi är nog riktiga prinsessor ändå...fast i denna saga är det ingen ärta utan en grop som gör oss alldeles mörbultade om mornarna.

Kommentarer
Postat av: blyger

Men hjälp! :D:D:DKanske är det sådana här vad heter det energier och grejer som är fel... ? Vänd då inte på sängen... ;-)

2008-10-30 @ 12:08:52
Postat av: tarmluddet

Blyger: Hur menar du nu? Kan det vara farligt eller?

2008-10-30 @ 12:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback